Pelgrimeren kloosterrondwandeling Vessem

Vessem is sinds kort een prachtige kloosterrondwandeling rijker. Een tocht door de schitterende natuur rondom Pelgrimsherberg Kafarnaüm. Sluit zaterdag 11 maart (inmiddels vol, aanmelden niet meer mogelijk) of 15 april aan bij gangmaker van Ons Kloosterpad Henk Murraij en leer wandelend meer over het Kloosterleven in Brabant, pelgrimeren en bezienswaardigheden op de route.

De route van ruim 9 kilometer begint en eindigt bij Pelgrimsherberg Kafarnaüm en voert je onder meer langs prachtige natuur, de Lambertuskerk, de kabouterberg, de Mariakapel, de Sint Pancratiuskerk en de Jacobushoeve.

Deelnemers worden om 9.30 verwelkomt met koffie/thee in de Pelgrimsherberg, Servatiusstraat 11 in Vessem, voor een dagprogramma dat tot 16.00 uur duurt. Onderweg is er tijd en ruimte voor de natuur, de bezienswaardigheden, bezinning en reflectie. Iedereen neemt zelf brood en iets te drinken mee voor een lunch onderweg.

Kloosterrondwandeling Vessem is een van de elf prachtige rondwandelingen die aansluiten op Ons Kloosterpad. Dit lange-afstand-wandelpad voert je in vijftien etappes langs vijftig historische kloosters en abdijen. Iedere etappe van Ons Kloosterpad heeft een gangmaker. Dit zijn vrijwilligers die het pad lokaal tot leven brengen en bijdragen aan de bekendheid en beleving van pad. Pelgrimsherberg Kafarnaüm is een pleisterplaats voor pelgrims die een plek zoeken om te overnachten, zich willen voorbereiden op een pelgrimage of andere pelgrims willen ontmoeten.

Deelname aan de dag bedraagt €15,- inclusief twee consumpties (de opbrengst komt ten goede aan de Pelgrimsherberg).

Deelnemen? Stuur  voor donderdag 13 april 2023 een mail naar info@pelgrimsherberg.nl o.v.v. ‘Kloosterrondwandeling 15 april’.

Kijk voor meer informatie op de website van:
www.pelgrimsherberg.nl