Veertien Gangmakers aan de slag

Nu Ons Kloosterpad en de meeste rondwandelingen rond de kloosters zijn opgeleverd, is het tijd voor de volgende stap. We willen Ons Kloosterpad lokaal meer tot leven te wekken en zijn dan ook erg blij met de veertien gangmakers die zich hebben aangemeld. De gangmakers wonen in de buurt van Ons Kloosterpad, kennen de omgeving en zijn dragers van een bijzonder stukje maatschappelijk en cultuurhistorisch erfgoed. Een belangrijke taak van een gangmaker is om de bekendheid van Ons Kloosterpad bij de lokale gemeenschap te vergroten en met hen op zoek te gaan hoe de beleving van een stuk pad van en naar één van de vijftien startkloosters vergroot kan worden.

Een vraag, tip of suggestie voor een van de gangmakers? Of wil je zelf aan de slag als gangmaker? Er is nog een vacature voor een gangmaker in Oirschot, Uden en Boxmeer. Mail: olga@studiosamenleving.nl

Rondom missieklooster Heilig Bloed zijn gangmakers Heike Prinsen en Carla Groenen actief. Heike stelt zichzelf als eerste voor. Komende tijd volgen de andere gangmakers.

Ik ben Heike Prinsen en ik ben samen met Carla Groenen gangmaker rondom het Missieklooster Heilig Bloed in Aarle-Rixtel. Het betreft de etappes van Boekel naar Aarle-Rixtel en van Aarle-Rixtel naar Eindhoven. Ik woon in Helmond met mijn man en drie kinderen. Wandelen en genieten van de natuur zijn grote hobby’s van mij. Ik was dus erg blij met Ons Kloosterpad, een lange-afstand-wandelpad in de buurt.
Zodra Ons Kloosterpad klaar was, ben ik begonnen met het lopen ervan. Ik heb er erg van genoten en ik hoop eraan te kunnen bijdragen dat toekomstige lopers het pad ten volste kunnen beleven. Dit doe ik graag samen met u. Heeft u als ondernemer of particulier tips of ideeën? Dan hoor ik ze graag, zodat we samen kunnen onderzoeken hoe we deze kunnen inzetten. Laten we samen Ons Kloosterpad op de kaart zetten!