Beleven en verblijven Wandelen

Audiotour Mijn lieven dochter

Online

13 juli 2021 t/m 1 oktober 2021

, 's-Hertogenbosch

Mijn lieven dochter is een audiotour voor jong en oud, een gloednieuwe Bossche stadswandeling met een uniek verhaal over het leven van de zuster Barbara Disquis. Volg de route door de Bossche binnenstad, scan de QR codes en ontdek het verhaal van de Bossche Barbara Disquis uit de 15e eeuw.

De stadswandeling is de hele zomer, vanaf 13 juli, gratis en 24 uur per dag toegankelijk. Er is een audiotour voor volwassenen en een audiotour voor kinderen (4+).

Voor de audiotour heb je een mobiele telefoon met internet en een koptelefoon of oortjes nodig. Wandelend door de historische Bossche binnenstad tref je QR-codes op acht plekken waar Barbara’s leven zich ruim vijf eeuwen geleden voltrok.

Als je inlogt op www.mijnlievendochter.nl en de QR-code met je telefoon scant, hoor je bekende acteurs als Loes Luca – die je waarschijnlijk kent van Het Klokhuis, Ja zuster, nee zuster en/of ’t Schaep met de vijf poten – het spannende verhaal van Barbara vertellen. Het is meeslepend en onthullend, vermakelijk en uniek.

Naar de audiotoer
WhatsApp Image 2021-07-12 at 13.23.37